fredag 25. mai 2012

Årets finaste finversvekko te no.

Årets første uke da man liksom har hatt litt fint vær....... Vi har vel hatt mange fine dager tidligere i år også, men varmen kom for alvor denne uka. 
Noe annet er at vi kunne fått en overgang fra 5 til 25 grader litt mer gradvis .... f.eks hat 15 grader noen dager før den aller verste varmen. Noen som husker hvilken sang de sier det ? om han som "kom en dag i ailler værste varmen"? 
Her er det ikke så fryktelig varmt enda, klokka er 7:30 og Håvard kommer fra Kr.sund med et lass flis.

Matpause i Ålvundfjorden, Lars Jostein passerer med en gammel MAN. Han hadde vært på Røkkum med byggevarer til ei hytte.

På ferjekaia i Molde møtte jeg en gammel kollega av Humla

Her kommer naboen kjørende. Vi snakkes ofte, men det er sjelden vi er på samme vegstubben. Denne sjansen måtte vi gripe og tok et par bilder mens vi slo av en prat.

En Scania og en MAN i Våtedalen.

Enkelte blir veldig glad når jeg kommer.

Fotoshoot i tåke på toppen av Brekka. omtrent akkurat på fylkesgrensa mellom Sør Trøndelag og Nordmøre

Gamla hass Einar Arne har begynt i tjeneste hos Terje Melvold på Kyrksæterøra, Nærmere bestemt litt uttafor sentrum i Grøtvågen. Opplastet og klar for å legge torvtak på ei hytte.Ukens siste bilde, fire kilometer hjemmefra måtte jeg og mange flere naboer og sambygdinger, hyttefolk og "frammoinnj-folk" vente et kvarter på at Relacom fant igjen kabelen sin nedi grøfta.

Ha en fin finversdag , her i Furumoen skal det beises vegger og ryddes i materialer og mere til.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar