søndag 22. juli 2012

I det siste har jeg glemt å lade batteriet ... i kameraet, så det har mersom ikke blitt fotografert så mye, men litt har det da blitt. Jeg har derimott blogget via telefonen noen ganger, og jeg håper at noen har fått det med seg selv om jeg ikke reklamerer for det for hvert innlegg.  I kveld sitter jeg i Florø og venter på at det skal bli morgen, så jeg får losset og lastet. I morgen skal jeg laste til Bindalssmolt, det skal jeg levere oppi Bindaln på tirsdagen.
Ståle og jeg lastet samtidig på Verdal en dag, som før var det han med størst motor som lastet minst.  

Det var ikke bare vi som lastet.

Så til en kveld på Sparbu, Norges beste veikro ligger her. Det er ikke noe  kåring som sier det, men min egen mening. Hyggelig betjening og god mat er to ting som er viktig, det har de forstått her.
Utenfor står det fire vogntog, de tre som har V8 frakter fiskefor til diverse oppdrettsanlegg rundt om kring. Den ene kjører Ewos, en annen kjører for BioMar mens tredjemann kjører for Skretting. Den  grønne frakter sikkert dyrefor av og til også ettersom det står Felleskjøpet på den.


Så til dagens billeder. Da jeg parkerte tilhengeren min på Høgset før helga var det oppholdsvær. Ikke visste jeg at de hadde anlagt dam i løpet av helga.


Sikkert  "einkvann honderyggen" (et romsdalsyttrykk) som har køddet med meg tenkte jeg.

, men neida. Det var kjerra til en Nordmøring ved navn Einar Åsprong som hadde lagt igjen en hilsen, stukket inn i ABS-kontakten på henger'n

Nu er det tomt for billeder og eg skal se etter om madrassen er like god i dag som før helga.
Jeg lover å blogge igjen =)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar